We zijn verheugd om aan te kondigen dat je opnieuw online kunt inloggen en bestellen. Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie en volg de stappen om je wachtwoord te resetten. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Beste Häfele klant,

We hebben geweldig nieuws voor jou! Je kan opnieuw online inloggen en bestellen via onze webshop op www.hafele.be. Om de veiligheid van je account te waarborgen, hebben we voorzorgsmaatregelen genomen en je wachtwoord gereset. Je moet nu een nieuw wachtwoord aanmaken via de link "Wachtwoord vergeten?" om opnieuw toegang te krijgen tot je account en bestellingen te plaatsen.
 
 
   
 
   
 
 
 
Als je een medegebruiker bent, neem dan contact op met je hoofdgebruiker om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 
 
   
 
 
 

Op dit moment zijn enkele webshopfuncties zoals onze CAD-bibliotheek en configuratoren nog niet beschikbaar. We werken er hard aan om deze zo snel mogelijk weer te activeren, zodat je weer volledig gebruik kunt maken van onze webshop.

We bedanken je voor je loyaliteit en begrip in deze uitzonderlijke situatie. We staan altijd voor je klaar om je te helpen als je vragen hebt.

Met vriendelijke groet,
Het Häfele België team
 
 
 
  P.S. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze toekomstige updates? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Häfele België!